Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Hemel
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ulei anticelulitic
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Celulita reprezinta o adevarata problema si la persoanele tinere, indeosebi din cauza alimentatiei gresite si a lipsei de miscare. Este prezenta la barbati, la copii, dar cel mai frecvent la femei, indeosebi in faza de tulburari hormonale. Portiunile cuprinse de celulita se recunosc cu usurinta prin aspect de “coaja de portocala” avand in vedere ca nodurile de grasime sunt acumulate in reteaua de epiteliu de legatura. Aceste locuri sunt dureroase, iar portiunile cele mai des cuprinse sunt coapsele, abdomenul, bratele etc.
                
Inainte de a ne hotari sa incepem tratamentul cu acest ulei este necesar sa luam masuri privind unele modificari in modul nostru de viata. In primul rand trebuie schimbat modul nostru de alimentatie, trebuiesc evitate grasimile, dulciurile, fainoasele, bauturile acidulate etc, apoi este necesar sa renuntam la fumat pentru ca nicotina incetineste circulatia si favorizeaza formarea celulitei. Zilnic este necesar sa consumam minimum 2,5 l de lichide pentru ca toxinele eliminate din celulita sa se elibereze mai usor. Activitatea fizica trebuie practicata zilnic.
                
Uleiul anticelulitic este un produs natural cu componente active de origine vegetala. Contine uleiuri eterice si extracte din urmatoarele plante: ienupar, rozmarin, salvie, lavanda, busuioc, lamiae, geranium si eucalipt. Un asemenea continut intareste circulatia, imbunatateste schimbul de substante din organism, distruge nodurile de grasime, ajuta la resorbtia lor, iar tonusul pielii, dupa tratamentul cu acest ulei, este de invidiat.
                
Se aplica prin masaj intens care dureaza minim 5-10 minute, iar dupa aceea portiunea tratata se inveleste cu o folie de plastic. Apoi urmeaza o activitate fizica sub forma de gimnastica, alergare ori plimbare in pas rapid.
                
NU SE RECOMANDA A SE FOLOSI IN TIMPUL SARCINII.
Din Gura in Gura