Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Hemel
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Crema pentru calcaie Hemel
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Un produs cu o serie de aplicari mult mai mare decat scopul propus. Este un produs de ingrijire temeinica si tratament pentru portiunilede piele inasprita ca aceea a calcaielor crapate. Inmoaie si regenereaza pielea iar efectele benefice se resimt chiar a 3-a, a 4-a zi de tratament. Datorita efectelor sale antifungicide si antibacteriene este recomandata uzului zilnic. Se aplica masand pe pielea umeda.
         Se recomanda in: vindecarea cosurilor de pe fata, arsuri(refacerea rapida a tesutului), negi(in combinatie cu crema de fata), inlatura mirosul neplacut si transpiratia picioarelor, inlatura bataturile(se pune putina crema pe batatura, iar aceasta va iesi intreaga), circulatia slaba, psoriaza, eczema(in combinatie cu ulei relax), inlatura vergeturile, herpes bucal, micsoreaza ridurile, estompeaza cicatricile, plagile taiate, leziunile prin abrazare, nu si plagile profunde, se produce hemostaza, se diminueaza durerea, dezinfecteaza si grabeste cicatrizarea corecta, inlatura senzatia de mancarime din diferite cauze, alergii, de pe urma contactului cu plante sau din cauza bolilor infecto-contagioase cum sunt: varicela, rubeola, din eritemul fesier al sugarilor.
         Are efect antimicotic(impotriva ciupercilor), cicatrizanta, epitelizanta, cu rezultate in degeraturi, escoratii, furunculoze, acnee, herpes, hemoroizi, intepaturi de insecte, muscaturi, negi etc, datorita efectelor micotice dezinfectante, hemostatice, antialergice, detumefiante, cicatrizante, antivirale, bacteriostatice, se poate folosi in combinatie cu celelalte produse Hemel.
         Spre deosebire de celelalte creme de calcaie, aceasta crema nu este cheratolitica.
Din Gura in Gura
Alte Produse